n Pakej Perabot Partition Pejabat, Food Court, Dewan Majlis, Bilik Pegurus

DEWAN MAJLIS

Pakej Dewan Majlis yang disediakan khas untuk pihak penyelenggara dewan banquet membuat tempahan lengkap untuk dewan yang menyediakan perkhidmatan sewaan dewan untuk majlis keraian. Pakej ini mengandungi kelengkapan seperti meja dan kerusi banquet, alas meja dan sarung kerusi.

RM5,000.00 - RM13,000.00

MEDAN SELERA / RESTOREN

Pakej Medan Selera / Cafe / Restoren yang disediakan khas untuk pihak penyeleggara medan selera / restoren / Cafe membuat tempahan lengkap untuk keperluan yang berkaitan. Pakej ini mengandungi kelengkapan meja dan kerusi serta kaunter..

RM7,000.00 - RM31,300.00

BILIK PENGURUS / PENGARAH

Pakej Bilik Pengurus / Pengarah yang disediakan khas untuk pihak syarikat membuat tembahan lengkap untuk bilik pengurus / pengarah. Pakej ini mengandungi kelengkapan seperti meja, kerusi, laci, kabinet dan rak fail.

RM5,000.00 - RM13,000.00

PARTITION pejabat

Pakej Partition Pejabat (Workstation) yang disediakan khas untuk pihaksyarikat membuat tembahan lengkap untuk ruang pejabat. Pakej ini mengandungi kelengkapan seperti partition meja dan kerusi, laci, rak dan kabinet. Pelanggan perlu memberikan ukuran ruang pajabat / pelan lantai untuk memastikan set partition yang ditempah boleh dimuatkan. Hubungi kami jika perlukan bantuan atau memerlukan rekabentuk / saiz yang lain.

RM5100.00 - RM18,500.00